dijous, 9 d’abril del 2015

JORNADES CULTURALS

JORNADES CULTURALS





Els dies 25, 26 i 27 de març vam celebrar les Jornades Culturals a l'escola. En motiu de la tercera edició de la Barcelona World Race que enguany es celebra i aprofitant la diversitat cultural de l’escola, hem volgut desenvolupar aquestes jornades al voltant d'aquest tema.



El Cicle d'Educació Infantil va viatjar fins Amèrica per jugar a bowling, conèixer els indis americans, pintar com l'Andy Warhol, fer cupcakes...






El Cicle Inicial van arribar fins a l'Àfrica, on van conèixer els animals més salvatges, van gaudir de contes i llegendes africanes i van fer un taller de màscares molt originals.


















El Cicle Mitjà van navegar fins a Oceania per conèixer a fons la fauna i flora d'Austràlia i Nova Zelanda, experimentar amb l'art aborígen, conèixer contes populars i preparar un autèntic sandwich australià.

El Cicle Superior van arribar fins a Àsia i van descobrir l'Índia a través d'un reportatge, van conèixer diferents instruments i jocs propis del país i altres activitats.

Per finalitzar aquestes Jornades, tota l'escola va fer una sortida al Pla dels Socs per portar a terme les últimes activitats d'aquests dies tan especials. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada