dimecres, 13 d’abril del 2016

II TROBADA MULTIESPORT



                           SETMANA DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT

Els alumnes de segon hem participat a la setmana de l'activitat física i l'esport saludable participant en una trobada de jocs cooperatius amb la resta d'escoles de Salt. Hem fet nous amics i amigues tot aprenent jocs. Ha estat molt divertit i ens en recordarem durant molt de temps d'aquesta trobada. FIns aviat!!!










A través del PCEE que ens ajuda amb una petita subvenció és pot realitzar aquesta activitat al llarg de tot el curs escolar i ho aprofitem per fer campionats trimestrals amb les altres escoles de Salt que també hi participen.

Aquest trimestre ha tocat KIN-BALL.


Si vols saber què és el KIN BALL llegeix una mica més desprès de la fotografia:





QUÈ ÉS EL KIN-BALL?

El kin-ball és un esport per equips creat al Quebec (Canadà) en 1986 per Mario Demers, un professor d’Educació Física, amb la finalitat d’eliminar l’individualisme en l’esport d’equip i fomentar la interacció positiva i la cooperació entre els components de l’equip. Actualment juguen més de 3.5 milions de persones al món, especialment al Canadà, Japó, Bèlgica, França, Suïssa, Espanya i Malàisia. Espanya ha guanya molt prestigi en aquest esport i ha aconseguit molt bones classificacions i fins i tot alguna medalla.


QUIN ÉS L’OBJECTIU ?
L’objectiu d’aquest esport és que l’equip cridat eviti que la pilota toqui al terra. Si aquest  l’agafa, fa la crida a un altre equip i el joc continua fins que algun dels equips fa falta.
 QUIN ESPAI I MATERIAL FEM SERVIR ?
La superfície de joc varia depenent de l’espai de joc. La pilota és característica d’aquest esport. Medeix 1.22 metres de diàmetre i està inflada amb aire a pressió. El seu volum i pes la fan diferent i molt motivadora. Una altra característica del kinbol és l’ús dels petos en els tres colors oficials: rosa, gris y negre.
COM ES JUGA ?
Nombre de jugadors. Es juga entre 3 equips. Cada equip està format per un mínim de 4 jugadors y un màxim de 8. Sempre ha d’haver 4 jugadores de cada equip en el àrea de joc. El capità de l’equip representa al seu equip i és l’únic que pot dirigir-se a l’àrbitre, de manera educada i sempre que la pilota no estigui en joc.
Llançament de la pilota. Per tal que una sacada sigui valida:
  • La pilota pot ser colpejada o empentada amb qualsevol part del cos per sobre dels malucs. El contacte amb els peus només s’accepta en defensa (per aixecar la pilota).
  • Els quatre jugadors de l’equip han d’estar en contacte amb la pilota durant el cop
  • La trajectòria ha de ser ascendent abans de tocar al terra.
  • La pilota ha de recórrer una distancia mínima de 1.83 metres.
  • Un mateix jugador no pot fer dos cops consecutius dins del mateix període.
  • El cop es pot fer només dins dels límits del terreny de joc.

SETMANA DE LA SALUT FÍSICA I L'ESPORT

Ahir en motiu de la Setmana de l'activitat  física i l'esport els alumnes de Cicle superior, 5è i 6è, varem anar al Parc Monar a posar-nos en forma.


Aquest és el recorregut que vàrem fer:


A continuació una breu selecció de fotografies, FIXEU-VOS TOTS ELS PODIS QUE VAREM ACONSEGUIR!!!

COMENTEU EL POST!!!


divendres, 1 d’abril del 2016

M'agrada l'esport

Enguany hem celebrat les jornades culturals, el tema d'aquest any han sigut els Jocs Olímpics. 
I per tancar aquests dies de recerca hem gravat tota l'escola un videoclip amb la cançó del CLUB SÚPER TRES.

Us agrada?

Deixeu-nos el vostre comentari ens agradarà saber-ho.