dijous, 16 d’abril del 2015

marxa internacional


MARXA INTERNACIONAL 

Els centres educatius catalans s'adhereixen a la Marxa Internacional en favor de les nenes nigerianes segrestades des de fa un any. 
La nostra escola s'adhereix en record de les nenes segrestades ara fa un any. El 14 d'abril alumnes i professors vestits de color vermell formem una rosa al pati de l'escola. 

dijous, 9 d’abril del 2015

JORNADES CULTURALS

JORNADES CULTURALS





Els dies 25, 26 i 27 de març vam celebrar les Jornades Culturals a l'escola. En motiu de la tercera edició de la Barcelona World Race que enguany es celebra i aprofitant la diversitat cultural de l’escola, hem volgut desenvolupar aquestes jornades al voltant d'aquest tema.



El Cicle d'Educació Infantil va viatjar fins Amèrica per jugar a bowling, conèixer els indis americans, pintar com l'Andy Warhol, fer cupcakes...






El Cicle Inicial van arribar fins a l'Àfrica, on van conèixer els animals més salvatges, van gaudir de contes i llegendes africanes i van fer un taller de màscares molt originals.


















El Cicle Mitjà van navegar fins a Oceania per conèixer a fons la fauna i flora d'Austràlia i Nova Zelanda, experimentar amb l'art aborígen, conèixer contes populars i preparar un autèntic sandwich australià.

El Cicle Superior van arribar fins a Àsia i van descobrir l'Índia a través d'un reportatge, van conèixer diferents instruments i jocs propis del país i altres activitats.

Per finalitzar aquestes Jornades, tota l'escola va fer una sortida al Pla dels Socs per portar a terme les últimes activitats d'aquests dies tan especials.